MUĞLA / ULA - Karabörtlen Selahattin Göktuğ Ortaokulu

Karabörtlen Selahattin Göktuğ Ortaokulu

Adres
KARABÖRTLEN MAH. BERBERLER SK. SELAHATTIN GÖKTUĞ ORTAOKULU BLOK NO 87/D ULA / MUĞLA
Vizyon
Türkçemiz doğru ve güzel kullanılsın,her fert kendisine güvenerek,üretken ve girişken olsun, her veli kendi öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilsin,her öğrenci bilgi ve teknolojiyi kullanabilen katılımcı, demokrat, hoşgörülü bir eğitim ortamında bulunsun, sosyal ve kültürel sportif faaliyetlere katılarak bedenen gelişmiş, öğrenmenin ihtiyaç olduğu kabul edilsin.
Misyon
--Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı vatansever, Atatürk milliyetçisi, demokrat, insan haklarına saygılı,hoşgörülü, gelişim ve değişime açık, üretken,akılcı, orta öğretime öğrenci hazırlayan, saygın, sanata ve spora duyarlı, başarılı bir eğitim öğretim ortamı olan, öğrenci merkezli eğitim sunan bir ilköğretim kurumuyuz.
Başarılar
2010-2011 eğitim-öğretim yılı; Bilgi Yarışması İlçe Birinciliği Resim Yarışması İlçe Birinciliği ve İkinciliği Şiir yarışması ilçe ikinciliği koşu yarışmasında birincilik ve ikincilik fubolda ilçe 3 lüğü
7:30 BİTİŞ 12.50
MERKEZİ KALORİFER SİSTEMİ